Segítségre van szüksége?

WEBÁRUHÁZUNK

Orange 6

ÉPÜLETHIGIÉNIA
2018.12.06 15:32

MOOSFREI - kőre

Mossfrei
alga, moha, zuzmó, moszat és egyéb zöldréteg mentesítő
MÉREGANYAG MENTES!!!

VÁSÁRLÁS

A Mossfrei egy méreg anyagmentes moha, alga, zuzmó és egyéb zöldréteg mentesítő és szennyeződés eltávolító. Kiválóan alkalmazható természetes köveken, térköveken, műkövön, betonon, ház homlokzatokon, kerámián, faburkolaton.  A Mossfrei  hatásmechanizmusa fizikailag kristályosodás útján történik.  A Mossfrei  a kezelt kőzetet, betont és gipszet kivilágosítja, és a felület szerkezetét megerősíti.

Összetevők:

A Mossfrei nem toxikus, természetes ásványi és növényi alapanyagok, mint például Kálium-karbonát, szilícium-dioxid, cellulóz, víz.

Felhasználási segédlet:

A Mossfrei  felhasználásra kész, hígítás nélkül kell alkalmazni. A Mossfrei -t ecseteléssel vagy permetezéssel lehet felhordani. Az alkalmazást száraz időben kell elvégezni. Egyszeri kezelés elegendő. Egy réteg felvitelét követően 4 napos szárítási és expozíciós időt be kell tartani. Ezt követően vízzel leöblíthetjük a felületet. Ajánlott az elhalt mohát eltávolítani. A felület makacs fertőzöttsége esetén a kezelést meg kell ismételni. Ajánlott a termék megfelelő helyen történő tesztelése a nemkívánatos reakciók elkerülése érdekében, minden esetben végezzen próbakezelést és győződjön meg a tényleges végeredményről.

Kiadósság:

1 l Mossfrei elegendő kb. 10 m² egyszeri átvonására.

Óvintézkedések:

A feldolgozás során célszerű védőkesztyűt és védőszemüveget viselni a lúgos PH miatt (PH mint a Szappanoknak). A száradás után a Mossfrei  PH semleges!  Véletlen szembe jutás esetén bő vízzel azonnal ki kell mosni és szükség esetén orvoshoz kell fordulni.

 Ha a Mossfrei bőrrel érintkezik azonnal tiszta vízzel mossa le és krémezze be a bőrfelületet.

Tisztítás:

Tiszta vízzel a használat után azonnal tisztítsa meg a Mossfrei-el érintkező felületeket és tárgyakat.

Tárolás:

Használat után zárja le a tartályt a kiszáradás elkerülése érdekében. Mossfrei korlátlan ideig tárolható a környezeti hőmérséklettől függetlenül.

Ártalmatlanítás:

A Mossfrei megszáradást követően háztartási hulladékként kezelhető.

VÁSÁRLÁS

Honlap készítés