Segítségre van szüksége?

WEBÁRUHÁZUNK

Orange 6

RÓLUNK


Az emberiség a mesterséges élettereit (barlang, verem, jurta, kőház, betonépületek…) a környezeti hatásokkal szembeni védelem céljából mint egy védőburkot hozta létre.
Ha ez a „védőburok” fertőzött, szennyezett, vagy toxinokat tartalmaz, akkor  nem védelmet, hanem fenyegetést jelent az egészségre és a környezetre.

Vállalkozásunkat 2002-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy Magyarországon segítsük azokat, akik egészséges életteret, környezetet kívánnak kialakítani, megvalósítani.
Cégünk több mint 15 éve foglalkozik felületkezelési, faanyagvédelmi szaktanácsadással, kivitelezéssel, természetes felületkezelő anyagok és faanyagvédőszerek forgalmazásával.

Faipari mérnökként és faanyagvédelmi szakértőként fontosnak tartjuk, hogy a fa és ez által a környezetünk természetessége minden esetben megmaradjon.
A mesterséges környezet kialakításához alkalmazott alapanyagok jelentősen meghatározzák annak klímáját. A természetes falfestékkel, festékekkel, olajokkal, viaszokkal, lazúrokkal és nem mérgező, természetes faanyagvédőszerekkel egészségesebb, természetesebb életteret tudunk létrehozni.
Filozófiánk és egyben célunk is, hogy természetes, nem mérgező anyagokkal, technológiákkal helyettesítjük a napjainkban alkalmazott, megszokott mérganyagokat.  (Olvasson tovább...)

FANYAGVÉDELMI SZAKÉRTÉSRE CSAK A KAMARA ÁLTAL KIADOTT JOGOSULTSÁGI SZÁMMAL RENDELKEZŐ MÉRNÖKÖK JOGOSULTAK, HA ILYEN SZOLGÁLTATÁST VESZ IGÉNYBE MINDEN ESETBEN KÉRJE EL A JOGOSULTSÁGI SZÁMOT ÉS ELLENŐRIZZE AZ MMK KAMARA HONLAPJÁN 


Honlap készítés