Segítségre van szüksége?

WEBÁRUHÁZUNK

Orange 6

TERMÉSZETES MEGSZÜNTETÉS
2018.12.06 15:28

WOODBLISS - FAANYAGVÉDŐ

WB1
„Természetesen okos”
Szabadalmaztatott eljárás alapján gyártva
peszticid, fungicid adalék nélkül. Nemzetközi
szabványok szerinti vizsgálatokkal igazolt hatás,
Svájcban építésügyi hatóság által jóváhagyott.
Gombafertőzés ellen: (EN 113)
Rovarfertőzés ellen: (EN46)
Termeszfertőzés esetén: (MFL- Mississippi Forest Laboratories, USA)
Tűzvédelem: (UL, USA; EMPA,CH)
Károsanyag-kibocsátás csökkentése:
Méreganyagoktól mentes, ezért kiválóan alkalmazható a következő területeken:
élelmiszerrel érintkező felületek, allergiások, betegek, csecsemők
és állatok (például: méhek és istállóban tartott állatok) életterében.

VÁSÁRLÁS

Figyelmeztetés: Az üveg, fém és más oxidálódásra hajlamos felületeket védje a kezelés alkalmával, a nem kívánt felületre kerülő WOOD BLISS 1-et azonnal törölje le egy nedves ronggyal.
Alkalmazási terület: gombás fertőzések esetén, mint pl.: könnyező házigomba, pincegomba. A WOOD BLISS 1-et 1:3 arányba hígítva két rétegben kell felvinni a felületre. Ha szükséges a fertőzés mértékétől és mélységétől függően: WOOD-BLISS 1 koncentrátummal mélyvédelmet alkalmazunk.
Összetevők: természetes összetevőkből szabadalmaztatott eljárás alapján készül.
A WOOD BLISS 1 behatol a faanyagot károsító gombákba, és lúgos kémhatásával azonnali hatást gyakorol a gomba savas közegére, ezáltal a táptalaj savas kémhatása megszűnik. A száradási folyamattal egyidejűleg lezajló szilíciumos kristályosodás mechanikailag és fizikailag teszi lehetetlenné a gomba növekedését. Néhány hét elteltével a fa felületén áttetsző fehéres réteg alakulhat ki a kristályosodás következtében, ami a hatékonyságot mutatja. Ezt a réteget el tudjuk távolítani egy gyökérkefével, spatulával, csiszolóval, stb. vagy átvonhatjuk olaj vagy viasz alapú felületkezelő anyaggal. Az olajok, viaszok eltüntetik a fátyolos, kristályos foltokat és hatékony védelmet biztosítanak a nedvességgel szemben. Ettől eltérő felületkezelő anyagok alkalmazása esetén minden esetben győződjünk meg a kémiai összeférhetőségről. Mélyvédelem esetén az injektálás vagy a fúrtlyukas telítés is alkalmazható. A WOOD BLISS 1 egyes fafajok esetében foltosodást okozhat (pl. tölgy), de ez a foltosodás kb. 5 hónap elteltével megszűnik, amint azt német és svájci tanulmányok bebizonyították.
Alkalmazás:
Előkészítés: A felületről minden szennyeződést távolítsunk el, beleértve a régi bevonatokat, víztaszító anyagokat. Védjük megfelelően a fém részeket.
Kezelés:
1. A WB1-et 1:3 hígításban alkalmazzuk. 1 rész WB1-hez adjon 3 rész vizet, alaposan keverje össze.
2. Kezelje az érintett felületet (ecseteléssel, hengerléssel, mártással, áztatással), ha szükséges a száradást követően ismételje meg az eljárást.
Felhasználás koncentrátumban:
1. Keverje fel a WOOD-BLISS 1-et.
2. A WOOD-BLISS 1 ecsettel, hengerléssel, merítéssel vagy áztatással hordható fel, minden esetben a fa teljes felületét kell kezelni. Mélyvédelem esetén fúrtlyukas kezeléshez is alkalmazható.
3. A szárításkor ügyeljen arra, hogy a lekezelt elemek ne érjenek egymáshoz, mert összeragadnak.
4. A kezelt faanyag száradást követően már nem tapad.
5. Felhasználási területtől függően az eljárás megismételhető.
Óvintézkedések:
Viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. A WB1 lúgos kémhatású (mint például a szappanok vagy a szóda termékek). Száradás után a WB1 PH semleges! Véletlen szembekerülés esetén azonnal bő tiszta vízzel öblítse ki a szemét, és ha szükséges forduljon orvoshoz. Amennyiben a WB1 érintkezésbe kerül a bőrrel, mossa le és krémezze be a bőrfelületet. A felszerelést és a szerszámokat közvetlenül a használat után vízzel tisztítsa meg.
Tárolás: Használat után jól zárja le az edényt a beszáradás elkerülése érdekében. A WOOD-BLISS 1-et a környezeti hőmérséklettől függetlenül tárolhatjuk, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ártalmatlanítás: A WOOD BLISS 1 normál háztartási hulladéknak megfelelően kezelhető, kidobható.
Biológiai tulajdonságok: 1. A WOOD-BLISS 1 nem tartalmaz toxikológiailag káros összetevőket. TÜV, Ökoteszt, TU Hamburg-Harburg, Lafu GmbH vizsgálatok alapján nem bizonyult mérgezőnek. Kibocsátási vizsgálat DIN ISO-16000.2. 2. A WOOD-BLISS 1 nem tartozik Veszélyes Anyagok besorolása alá a vonatkozó veszélyes anyagokról szóló rendelet 4. pontja szerint. 3. A WOOD-BLISS 1 a vízgőz kivételével nem bocsát ki gőzöket, nincs emissziója! 4. Alkalmazható élelmiszerek és méhek közelében.

VÁSÁRLÁS

Honlap készítés