Segítségre van szüksége?

WEBÁRUHÁZUNK

Orange 6

TERMÉSZETES MEGELŐZÉS
2018.12.06 15:04

HM1 - megelőzőszer

Méregmentes faanyagvédőszer.
Megelőző és megszüntető faanyagvédelemhez,
beltér szerkezetekhez, minden fafajhoz
alkalmazható, újgenerációs
hatásmechanizmussal.

Veszélyes anyagoktól mentes, ezért kiválóan alkalmazható:
élelmiszerrel érintkező felületekhez, betegek,
allergiások, gyermekek közelében is.
Faerősítő, tűz gátló hatású.
Megelőző és megszüntető hatású
rovar- és gombafertőzéshez.

VÁSÁRLÁS 

Méreganyag mentes faanyagvédőszer beltéri használatra.

● megelőző+megszüntető
● káros anyag mentes
● erősíti a károsodott fát
● biológiailag lebomlik
● antiallergén ● színtelen
● rosszul szellőző helyiségekben is alkalmazható
● az utódaink számára is lakható földért
● a gyermekek jövőjéért
● az Ön egészségéért


A jövőorientált termékekre irányuló alapos kutatás eredményeképpen egy új, faanyagvédőszer elmélet jött létre:
Az élet minden területén fennálló kölcsönös összefüggéseket, egymásra épülést, szimbiózist elismerő filozófia alapján a MASID megtalálta a módját, hogy elérje a természet és az emberek számára mérgező és veszélyes termékek helyettesítését, és lecserélte azokat környezetbarát, fenntartható az életminőséget javító termékekre. "A fenti gondolatok alapján újraalkották a faanyagvédelmet. A kezeletlen fa elhalt szerves anyag, amelyet a természet kiválóan hasznosít, egyes rovarok és gombák szívesen fogyasztják. A természet körforgásában értékes erőforrásokká alakítják át a faanyagot, amelyek a növények alapvető táplálékalapjaként szolgálnak. A növények viszont létfontosságúak az ember és az állatok szempontjából, mivel fontos szerepet játszanak a táplálkozásban. Így a Föld lakhatósága erősen függ a növényzettől is. Beláthatjuk, hogy az összes kártevő kiirtása környezeti katasztrófához vezetne. Sajnos a rovarok, paraziták és gombák nem különböztetik meg a természetben megtalálható faanyagot és az általunk megőrizni kívánt faanyagot. A MASID-nál olyan faanyagvédő szer kifejlesztésére törekedtünk, amely lehetővé teszi a rovarok és gombák megmaradását, miközben biztosítja, hogy a hasznosításra szánt faanyagra ne legyen hatással a rovar-, gomba-, parazitafertőzés. A HM 1 fejlesztésével olyan terméket alkottunk meg, amely lehetővé teszi, hogy az általa kezelt fa már nem ismerhető fel paraziták és gombák számára. Ennek következtében nincs szükség toxinok használatára, így az értékes rovarok, gombák, valamint a feldolgozott faanyag egyaránt megmarad. "


Biológiai tulajdonságok:

1. A HM1 100%-ban biológiailag lebomló; ezért a felhasználás és az ártalmatlanítás során nem merülnek fel környezeti problémák!
2. A HM 1 élelmiszerrel való közvetlen érintkezése esetén sem kell félni a mérgezéstől!
3. A HM 1 méhbarát; ezért még a rendkívül érzékeny jótékony rovarok, pl. méhek sem károsodnak!
4. A HM1 mentes káros anyagoktól; mert a HM 1 nem tartalmaz mérgező anyagokat!
Ezért a HM 1 természetvédelmi területeken is használható! A TH- Darmstadt vizsgálata során bebizonyosodott, hogy a HM 1 nem tartalmaz klórozott szénhidrogéneket és szerves oldószereket.

Minden fafajtához, egy újgenerációs hatásmechanizmussal.
I. Termékinformáció: Természetes, nem mérgező, vízzel hígítható, megújuló nyersanyagokon alapuló fatartósítószer, a világszerte szabadalmaztatott eljárás szerint.
II. Összetevők: A termék olyan növényi és ásványi összetevőket tartalmaz, amelyek önmagukban és egymással kombinálva sem toxikusak, mint például: magnézium-oxid, kovasav, kálium-palmitát, kálium-klorid, zsírsavak, víz.
III. Felhasználás:
1. Megelőző és megszüntető faanyagvédelem
2. A kezelés után a fa természetes struktúrája megmarad
3. A károsodott faanyagot megerősíti, helyreállítja
4. UV védelmet biztosít, megakadályozza a szürkülést, a felület kifakulását.
5. Ápol és tisztít
IV. Új hatásmechanizmus:
HM 1 kristályosodással lép működésbe. Ennek eredményeképpen a kezelt faanyag felismerhetetlenné válik a kártevők számára a behatolás mélységéig.
Ezen elv alapján gátolja meg a rovarok és gombák életfeltételeit.
● Így elkerülhető a peszticidek, fungicidek és egyéb toxinok HM1-ben történő felhasználása●
V. Alkalmazási területek:
Megelőző és megszüntető rovar és gomba kártevők ellen, minden fafajhoz, fedett helyen, beltéren. Kültéren további felületkezelést igényel.
VI. Felhasználás:
a) végtermék elkészítése: A HM 1 egy koncentrátum, ezért 1:9 arányban, tiszta vízzel hígítsa fel. Például: 1liter koncentrátumból vízzel hígítva 10 liter HM1 felhasználásra kész terméket kapunk.
A hígításkor jól keverjük össze. 1 liter végtermék elegendő kb. 5 m2 két rétegben történő kezelésére. A minimális alkalmazási mennyiség 200 ml / m2. Átvonható száradást követően. Erősen károsodott tetőgerendák, faszerkezetek és régi bútorok esetén a rekonstrukciójuk és megerősítésük céljából alkalmazása többször is megismételhető. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.
b) felhordás: Ecseteléssel, merítéssel, permetezéssel, áztatással vagy nyomáson való telítéssel. Száradás után a felhordási módtól függően ismételje meg az eljárást. A száradás befejeződik, ami-kor a víz elpárolgott. Régi tetőgerendák, faszerkezetek és régi bútorok rekonstrukciójára és megerősítése érdekében többször is megismételhető. A HM 1 nem színezi el a fát, selymes felületet eredményez.
Felhasználási utasítások: A fertőzött fát úgy kell kezelni, hogy a HM 1 elérje az összes érintett területet. A HM1 behatol a fa rostjaiba, a rovarkártevők járataiba és a kikristályosodási folyamatnak köszönhetően a rovarok számára, mint tápanyag felismerhetetlenné válik a faanyag. A fokozottan fertőzött faszerkezetek esetében előfordulhat, hogy mélyvédelmet kell alkalmazni, ezt teherhordó szerkezetek esetében mindig szakemberrel végeztessük. HM1-et minden esetben közvetlenül, tiszta fafelületre hordjuk fel, a szennyeződéseket, víztaszító bevonatot minden esetben távolítsuk el. HM1-et tárolni, szállítani, felhordani csak korrózióálló eszközökkel szabad. A fém alkatrészeket óvni kell a kezeléskor. A termékben esetlegesen előforduló hatóanyag pelyhek nem befolyásolják a hatásosságát.


A HM 1 alkalmazási előnyei:
1. A HM 1 nem bocsát ki mérgező gőzöket vagy egyéb káros anyagokat, ezért zárt helyiségekben biztonságosan alkalmazható!
2. HM 1 különösen alkalmas az allergiában szenvedők számára, asztmások, kruppos gyermekek, ill. más betegek, kisgyermekek számára kialakított élettérhez. !
3. Védő intézkedésekre sem a gyártás, sem a feldolgozás és az ártalmatlanítás során nincs szükség!
4. A használt készülékeket egyszerűen vízzel lehet tisztítani, az egészség és a környezet veszélyeztetése nélkül.
5. Az HM 1 szabadon tárolható, és nem kell védeni a fagy illetve a hő ellen.
6. A HM 1 a behatolási mélység mértékéig csökkenti a faanyag gyúlékonyságát.
7. Az HM 1 légzésaktív felületet biztosít!
8. Az HM 1 nem pattog le, csiszolás nélkül utókezelhető
9. A HM1 erősíti és megköti az érintett fa szerkezetét!
10. Az HM 1 koncentrátumként kapható, amit felhasználás előtt kell vízzel felhígítani!
11. Különösen figyelemre méltó összetett hatásmechanizmusa: rovarok és gombák elleni védelem, tűzgátló hatás, UV védelem, faerősítő és restauráló hatás.
12. a HM 1 különösen alkalmas régi épületek és műemlékek károsodott faszerkezeteinek megerősítéséhez, restaurálásához. (Lásd az Eltz kastély ajánlást, értékelés: Fraunhofer Intézet)
13. HM 1 mint az alapozó impregnálás kültérben is alkalmazható, ha befejező kezelésként egy víztaszító réteget alkalmaznak.
14. Az új hatásmechanizmusnak köszönhetően kiemelkedő az a tulajdonsága, hogy az idő előre haladtával javul a hatása, míg a megszokott és ez idáig alkalmazott szereknek jelentős mértékben csökken a hatásosságuk.
15. Jelentős anyag- és időmegtakarítást eredményez, nincs előkezelés, nincs várakozási idő, jól színezhető pl. nem toxikus pigmentekkel.
16. A HM1 kiválóan színezhető nem toxikus pigmentekkel.
17. Az új fejlesztésnek köszönhetően alkalmazása rendkívül egyszerű, ami jelentős költségmegtakarítást ered-ményez.
18. A HM 1-nek nincs toxikus hatása, így nincs semmilyen hulladékkezelési feladat!
19. A HM1 jelzi, kiemeli a fák színező gombák által elszíneződött részeit (például a kékülés). Ezeket a fertőzött részeket méreganyag mentesen eltávolítjuk (pl.: csiszolással), majd az ismételt kezeléssel kizárjuk az újrafertőzést.
A HM 1 jelenleg a világon az egyetlen olyan faanyagvédőszer, amely ezekkel a tulajdonságokkal rendel-kezik.
HM1 segít, hogy a Föld lakható maradjon a jövőben is!
A termékismertetőkben az anyag elnevezéséről és tulajdonságairól szereplő információk fejlesztési munkánk és gyakorlati tapasztalatainkból adódó legjobb tudásunk szerintiek. Mivel e tekintetben nem minden részlet ismertethető, és nem befolyásolhatjuk a felhasználó tényleges gyakorlati alkalmazását, ez az információ nem kötelező érvényű.
VÁSÁRLÁS 

Honlap készítés